Vuelve la nueva edición del festival Les Nits d’Acústica en la ciudad de Figueres con tres días de conciertos que no querrás perderte.

Los conciertos al aire libre son, sin duda, un indispensable para los amantes de la música en directo durante la época estival. Es por esto que este 2020, el Festival Les Nits d’Acústica presenta tres días cargados de conciertos con los artistas que más te gustan los días 27, 28 y 29 de agosto. Te dejamos la cartelera a continuación:

View this post on Instagram

Durant molts mesos, hem pensat que Figueres es quedaria sense l'Acústica el darrer cap de setmana d'agost. I d'alguna manera és cert. . La nova normativa que regula la música en viu, fa que no puguem celebrar el nostre/vostre festival tal com el coneixem. . Durant molts mesos, hem pensat tirar la tovallola, però la determinació de totes les parts implicades en aquest projecte amb la ciutat i amb la música en viu, ens han fet treballar intensament per a poder oferir una alternativa que porti optimisme a la ciutat de Figueres. Donem la benvinguda a "Les Nits d'Acústica"! 🥳🥳🥳 . Un festival amb el millor cartell possible, adaptat a totes les mesures de seguretat actuals (preassignació de seients, distància de seguretat, mascareta, aforaments limitats…)🧍🪑🪑🧍‍♀️ . 📍Del dijous 27 al dissabte 29 d'agost, oferirem cinc concerts al dia a tres nous espais: . 🔹El Parc de les Aigües. 🔹El Claustre del Ramon Muntaner. 🔹El Teatre Jardí. . 🌔 "Nits d'Acústica" farà que Figueres torni a ser l'epicentre musical del país durant el darrer cap de setmana d'agost. 🔝🔝🔝 . Generarem dos-cents llocs de treball, treballarem colze a colze amb empreses figuerenques de serveis varis, i els beneficis del got solidari serviran per ajudar a la lluita contra la Covid-19 i aniran destinats a la Fundació Salut Empordà. 🙌 . També hem generat conjuntament, una campanya per ajudar la restauració i l'hostaleria en aquests moments tan complicats, perquè el públic assistent es pugui quedar a sopar abans o després dels concerts als restaurants de la ciutat, i per allotjar-se als molts hotels figuerencs. . ⏰A partir d'AVUI a les 20:00 de la tarda, podeu reservar la vostra entrada a: 📲www.festivalacustica.cat . Hem intentat que els preus siguin populars perquè tothom en pugui gaudir. Recordeu que degut a les noves mesures, els aforaments són limitats. 🙏🏻 . Visca Figueres i Visca "Les Nits d'Acústica"! 🌙💫✨ . . . #nitsacústica #acustica2020 #festivalacustica #figueres #estrelladamm @izalmusic @sopa_decabra @stay.homas @mikinunez @doctorprats @gertrudisband @motis_andrea @maikamakovski @joan.miquel.oliver @calavento @suu_music @ferranpalau @mariajaume_ @elpotpetit @damarisgelabert

A post shared by Festival Acústica Figueres (@festivalacustica) on

El festival respetará en todo momento las medidas de seguridad vigentes

Estos conciertos, los cuales se realizarán entre el Parc de les Aigües, el Claustre y el Teatre el Jardí, contarán con los protocolos de higiene y seguridad de acuerdo con la normativa vigente, para garantizar así que no haya ningún tipo de contagio entre los asistentes.

El uso de mascarilla será obligatorio en todo el recinto y se tendrá que seguir en todo momento las recomendaciones del personal del festival. Además, habrá dispensadores de gel hidroalcohólico por todo el recinto y se controlará el aforamiento y la distancia de seguridad entre los asientos. Los espacios se desinfectarán diariamente y la entrada y salida se hará de manera ordenada por el personal de acomodación.

Más información en la web

Además, en la página web del festival podrás encontrar más información acerca de la ciudad de Figueres, cómo comprar tu entrada, restaurantes donde comer y lugares donde hospedarte durante tu estancia. ¡Échale un vistazo!

Previous post Jorge Román: «Me gustaría subir a un escenario y mostrarme tal como soy»
Next post María Isabel: «A finales de este mes que entra saldrá algo nuevo»
Perfiles en Redes Sociales