El Canet Rock desvetlla el cartell de la seva desena edició, la del 2024, on també hi trobem a Julieta, Ginestà, Miki Núñez, Els Catarres, La Fúmiga i O-Erra

La desena edició del Canet Rock reunirà 25.000 assistents en un esdeveniment únic fruit de la reunió d’una selecció d’artistes que abasten des de llegendes consolidades fins a les veus més fresques i innovadores de l’escena musical catalana. 

Amb noms icònics que han deixat una empremta indeleble a la història del rock català, com Oques Grasses o Els Catarres, així com noves promeses que estan donant forma al futur sonor de la regió, com The Tyets, Figa Flawas o 31FAM, el Canet Rock 2024 promet ser un viatge inoblidable. El cartell reflecteix la riquesa i l’evolució constant de l’escena musical catalana, així com fa palès el seu canvi generacional gràcies a Julieta, Ginestà o Miki Núñez, i posa de manifest que a Canet tots els dialectes hi tenen cabuda amb la inclusió de grups com La Fúmiga (País Valencià) i O-Erra (Illes Balears). Es tracta d’un espai on el públic se sumergirà a la màgia de la música en un context únic i festiu.

En segon pla, també hi seran el veterà Miquel del Roig i la Banda del Canet Rock, un grup de més de 30 músics que han passat per l’escenari del Canet Rock en aquests deu anys de festival, acompanyats amb duos i trios inèdits. Aquests artistes interpretaran 12 cançons emblemàtiques amb l’objectiu de transportar els assistents a les nits del Canet Rock i fer-los reviure les millors nits de les seves vides.

Adquireix la teva entrada per 44 euros a canetrock.cat.

Canet Rock 2024
Cartell del Canet Rock 2024. Font: @CanetRock_ a X.
Previous post Augusta Sonora convierte ‘1000 Tiros’ de Sexy Zebras en todo un himno rock
Next post El inicio: Así ha sido la gala 0 de Operación Triunfo 2023